PONTA: Le urez tuturor colegilor din PRESA, inclusiv celor care ma CRITICA, mult SUCCES

Premierul Romaniei, VICTOR PONTA le-a transmis ”colegilor” din presa un mesaj cu ocazia ZILEI MONDIALE A LIBERTATII PRESEI. 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, le urez tuturor colegilor din presa, inclusiv celor care ma critica indiferent ce fac, mult succes in munca lor!“, scrie premierul VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Avem impreuna datoria sa ajutam la ridicarea societatii romanesti, inclusiv prin calitatea dezbaterii publice, si puteticonta pe mine in construirea unei agende publice constructive, cu respect pentru argumente si cetateni“, afirma Ponta pe site-ul de socializare.

CITESTE SI: ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI

”Articolul 30 din Constitutia Romaniei privind libertatea de exprimare este, poate, cea mai puternica lectura pe care o putem parcurgecu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei”, mai scrie premierul, care a pus pe Facebook si un link la respectivul articol din Constitutia Romaniei. 

CITESTE SI: IOHANNIS, mesaj de ZIUA MONDIALA a LIBERTATII PRESEI: Rolul MASS MEDIA este esentiala in apararea interesului public

Sursa foto www.evz.ro