PONTA linisteste apele in USD: Doar PSD va ceda functii catre PPDD

VICTOR PONTA incearca sa isi calmeze partenerii de la UNPR, dupa ce acestia s-au declarat impotriva cooptarii PPDD la guvernare. PRESEDINTELE PSD, a declarat, luni, ca acordul de colaborare cu formatiunea fondata de DAN DIACONESCU va fi semnat doar de social-democrati, celelalte formatiuni politice componente ale USD, respectiv PC si UNPR, nefiind parte.

“Acordul se face intre PSD si PP-DD, pentru ca e vorba de functii ale noastre, ale celor de la PSD. PC si UNPR nu trebuie sa cedeze nicio functie si nici UDMR, nici vorba. Deci celelalte trei partide isi pastreaza absolut toate functiile politice, asa cum le aveau si pana acum. Daca e ceva de cedat pentru PPDD, cedam noi, de la PSD”, a declarat PONTA.

Premierul a mai spus ca negocierile dintre PSD si PP-DD au fost suspendate in perioada sarbatorii de Rusalii.

Citeste si: VICTOR PONTA, piaza rea a sportivilor, baronilor locali si a tuturor romanilor

“S-au blocat de Rusalii, doar nu credeti ca de sarbatori, ieri, stateam sa facem negocieri. Ieri eram cu familia de exemplu, sunt convins ca si doamna Man a stat cu familia si toti ceilalti, ca asa stau oamenii normali de Rusalii”, a precizat liderul Guvernului.

Solicitat sa comenteze faptul ca PP-DD incheie aliante cu partidele de dreapta in teritoriu, respectiv la Brasov, Gorj, Hunedoara, Iasi, Dambovita, Ponta a raspuns: “Ei…discuta”.

Citeste si: PONTA il lauda pe GHEORGHE CIUBOTARU, omul de afaceri RETINUT

“Evident ca, daca semnam un acord, il semnam ca sa se aplice in practica. Daca nu, nu are rost sa-l mai semnam, dar, din cate am vazut eu si am discutat cu colegii nostri, la Timis s-a facut majoritate, la Galati. Singurul lucru este la primaria Brasov, acolo unde PNL, PDL si PPPD au schimbat vicepremierul nostru”, a mentionat Ponta.

Sursa foto: gandul.info