PONTA: Ma intereseaza PSD, dar responsibilitatea DECIZIILOR POLITICE nu mai e a mea

Premierul VICTOR PONTA a declarat marti intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca, desi nu se mai afla la conducerea PSD, il interseaza in continuare partidul, dar ca va sta in afara bataliilor politice o perioada. 

”Ma intereseaza PSD, pentru ca nu am facut niciodata politica in alt partid, nici nu o sa fac. Dar responsibilitatea deciziilor politice (…)  nu mai e a mea, e a conducerii actuale, iar eu o sustin.  Doar nu sunt prostanac sa ma apuc il sap pe actualul presedinte, eu il ajut”, a declarat PONTA, precizand ca va sta in fara bataliilor politice o perioada. 

CITESTE SI: PONTA infirma ZVONURILE: Plec in concediu de odihna cu familia. Ma intorc pe 9 august. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia. UPDATE

Referitor la afirmatia ca nu credea ca LIVIU DRAGNEA va candida la conducerea interimara a PSD, VICTOR PONTA a precizat se asteapta ca opozitia sa ii ceara demisia lui DRAGNEA. 

”Politic (situatia lui Liviu Dragnea – n.r.) e la fel ca si a mea. Asa cum de mine striga de dimineata pana seara ”demsia”, PNL-ul, asa o sa strige si de el. O sa strige, ca ei s-au bucurat ca nu mai sunt eu. Dar LIVIU DRAGNEA si-a asumat asta. Acum cand stiu ca eu ma ocup 100% de guvern, el de partid, o sa fim mult mai eficienti”, a mai spus PONTA. 

CITESTE SI: PONTA, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea

Sursa foto ziare