GORGHIU, despre ACUZELE lui PONTA LA ADRESA LUI IOHANNIS: Ar spune orice SA ISI SALVEZE CARIERA.UPDATE

UPDATE 20.50 Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a afirmat ca in ultimele trei luni din momentul in care a inceput URMARIREA PENALA a primului ministru, a observat un lucru care se aplica si la ora actuala: “Domnul Ponta este capabil SA SPUNA ABSOLUT ORICE pentru a-si SALVA CARIERA POLITICA”.

“Eu nu comentez declaratiile primului ministru. Este clara LIPSA DE DISCERNAMANT din declaratiile domniei sale. Cea mai mare greseala ar fi fost SA NU DEPUNEM MOTIUNEA DE CENZURA, oricare ar fi rezultatul”, a afirmat Alina Gorghiu, explicand ca vorbim aici de situatia sa penala.

Conform ei, este clara incercarea de a MUTA ATENTIA DE LA PROBLEMELE SALE PENALE catre ALTE LUCRURI. “Sutem in situatia in are avem un prim ministru inculpat care nu are ce cauta la Guvern. In Romania, daca un functionar public, orice functie ar avea, este trimis in judecata este eliberat din functie. Nu si primul ministru”, a detaliat co-presedintele PNL.

”Ma intreb daca nu IOHANNIS A FACUT PRESIUNE pentru TRIMITEREA MEA IN JUDECATA”, a declarat joi premierul VICTOR PONTA la Romania TV. Ponta a mai spus ca presedintele Iohannis “ar trebui sa fie un pic MAI ECHILIBRAT si sa ne trateze pe toti ca fiind CETATENI AI ROMANIEI”.

“Cei din PNL nu sunt cetateni de gradul unu si noi ceilalti de gradul doi sau trei”, a adaugat Ponta, care a mai spus ca “si eu si Dragnea suntem CERCETATI pentru ce a fost acum zece ani sau pentru ca nu am castigat la referendum”.

CITESTE SI: IOHANNIS, DESPRE PONTA: ROMANIA ARE UN PREMIER TRIMIS IN JUDECATA; SUNTEM UNICI IN SENSUL NEGATIV

Reamintim ca Ponta a fost trimis in judecata in urma cu o saptamana in dosarul Turceni – Rovinari, iar presedintele i-a cerut din nou demisia, dupa ce i-o ceruse initial cand DNA a inceput urmarirea penala.

Sursa foto: noinu