PONTA mai ASTEAPTA! BAROUL BUCURESTI a amanat decizia in cazul fostului premier

BAROUL BUCURESTI a amanat, miercuri, pentru a doua oara, luarea unei decizii in privinta solicitarii Monicai Macovei, care a cerut ca fostul premier VICTOR PONTA sa fie exclus din Barou dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, adica exact acel titlu care i-a asigurat fostului prim-ministru intrarea in barou, fara examen, informeaza postul de televiziune Digi24.

Pe 6 septembrie Monica Macovei este astepata in plenul consiliului BAROULUI BUCURESTI sa-si sustina punctul de vedere si abia dupa aceea se va lua o decizie. Anuntul a fost facut de Ion Dragne, decanul BAROULUI BUCURESTI. „A fost depusa o cerere din partea Monicai Macovei, care a aratat motivat ca nu poate fi prezenta si a solicitat sa fie invitata la o urmatoare sedinta. Consiliul Baroului a fost de acord. Vom relua dezbaterile pe marginea acestei cereri pe 6 septembrie”, a spus el.

CITESTE SI: TUPEU SAU DISPERARE? CE A SOLICITAT VICTOR PONTA IN INSTANTA

Intrebat daca atunci va fi luata si o decizie privind eventuala excludere din barou a lui Victor Ponta, Ion Dragne a spus: „O decizie va fi luata cand Consiliul va fi lamurit si pe aspectele ce tin de explicatiile si lamuririle dnei Macovei si aspecte ce tin de lamuririle membrilor Consiliului”. VICTOR PONTA a fost la BAROUL BUCURESTI pentru a-si pleda cauza. „Inca o institutie respectabila si respectata cum este BAROUL BUCURESTI e folosita de doamna Macovei in dispute politice”, a spus el.

„In cadrul consiliului sunt oameni care stiu prevedereile legale, aveau textele in fata, din punct de vedere legal lucrurile sunt clare”, a spus VICTOR PONTA la plecarea de la BAROUL BUCURESTI. Intrebat ce se va intampla daca i se retrage titlul de avocat, VICTOR PONTA a raspuns ironic: „Daca ar veni un cataclism, probabil va fi din cauza mea, nu?”.

Sursa foto: psd