Ponta, mandru de prenumele Viorel

Victor Ponta nu se simte catusi de putin rusinat de prenumele Viorel, cel pe care, cu multa ironie, presedintele Basescu il foloseste in declaratii. Primul ministru declara ca isi doreste, pe viitor, un sef de stat care sa nu faca un numar de circ cu numele cuiva.

Nu am un motiv sa ma rusinez cu el,(n.r. numele sau)cred ca  sunt cateva sute de mii de romani pe care ii cheama, Victor, Viorel sau Viorica. Mi se pare neserios pentru un presedinte sa faca un numar de circ cu numele cuiva”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

ntrebat de moderatorul emisiunii de ce el nu i se adreseaza cu formula  ”nea Traian” presedintelui, Ponta a spus : ”Nu vreau ca Romania sa mai aiba un presedinte de asa joasa factura. Vreau ca un presedinte sa vorbeasca cu dumneavoastra”, a spus, cu subinteles, Ponta.

Cat despre declaratiile de contestatare a accizei la carburant facute de Basescu, Ponta a precizat ca acesta nu are dreptul sa critice o astfel de acciza, care va scoate mai multi bani din buzunarele romanilor,  intrucat in 2010, a taiat salariile romanilor: ” Nu am o dorinta de a explica ceva ce nu are cum sa inteleaga. Basescu a taiat bani din salarii. Sunt banii oamenilor, au dreptul sa stie ce e cu ei”, a atacat premierul.