Ponta, mesaj de COMPASIUNE pentru Adrian Sobaru

Premierul VICTOR PONTA i-a transmis un mesaj de “solidaritate si de compasiune” lui ADRIAN SOBARU si a spus ca Guvernul nu va depune plangere impotriva acestuia, pentru faptul ca a fortat intrarea in curtea Palatului Victoria, admitand ca SOBARU are nevoie de ASISTENTA MEDICALA, nu sa fie arestat.

“Am un mesaj de solidaritate si de compasiune pentru SOBARU. L-am intalnit de mai multe ori in aceasta perioada, l-am ajutat cu locuinta. La un moment dat era in greva foamei la televiziune, impotriva conducerii televiziunii, si m-am dus special, ca a zis ca iese din greva foamei daca vine primul-ministru”, a spus PONTA la Romania TV.

Citeste si: UPDATE. ADRIAN SOBARU, ARESTAT LA DOMICILIU

El a admis ca SOBARU are nevoie de ASISTENTA MEDICALA, nu sa fie ARESTAT, si ca Guvernul nu va depune plangere impotriva acestuia.

Judecatoria Sectorului 1 a decis, joi, ca ADRIAN SOBARU sa fie arestat la domiciliu, in dosarul in care este acuzat pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la sediul Guvernului.

Judecatorul de drepturi si libertati a respins propunerea procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sobaru, dispunand masura arestului la domiciliu.

Decizia poate fi contestata, la Tribunalul Bucuresti, atat de catre Adrian Sobaru, cat si de procurori.

ADRIAN SOBARU A PRIMIT UN APARTAMENT DE LA RAPPS, CU SPRIJINUL USL. PONTA, IN 2011: GESTUL LUI SOBARU A DUS LA FORMAREA USL