Ponta, mesaj pe Facebook: In timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor, ”talibanii” au dat drumul la masinarie

Premierul Victor Ponta scrie pe pagina sa de Facebook ca toate institutiile din subordinea Guvernului sunt mobilizate, la datorie, iar in timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, ”sunt multi talibani care au dat drumul la masinarie pentru protectia lui Opris”.

”Toate institutiile din subordinea Guvernului – mobilizate, la datorie, pentru ca vremea rea continua si azi. Multumim tuturor celor care ajuta in acest efort!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a premierului.

”Pacat ca, in timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, sunt multi talibani care au dat drumul la masinarie pentru protectia lui Opris in fruntea STS! De ieri dimineata acestia au o singura grija: sa umple media de manipulari si dezinformari, pentru ca lumea sa uite ca STS nu si-a facut treaba!”, se mai arata in mesajul premierului.

In urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, Victor Ponta a cerut CSAT demiterea sefului STS, Marcel Opris.