PONTA, mesaj pentru CIOLOS referitor la bugetul pe 2016: Daca ramane cel facut de Teodorovici, si anul viitor vom fi pe primul loc

Fostul premier VICTOR PONTA a avut un prim mesaj pe facebook pentru DACIAN CIOLOS, prin care arata ca Romania se afla pe crestere economica. 

“World Economic Forum intreaba retoric care sunt economiile din Europa care au crescut cel mai mult in ultima perioada! Ma bucur ca stim toti raspunsul!” este mesajul fostului sef al Executivului.

Fostul sef al Executivului a adaugat ca daca bugetul pe 2016 ramane cel pus la dispozitia noului guvern de EUGEN TEODOROVICI, atunci PONTA este convins ca si la anul Romania se va afla tot pe primul loc. 

CITESTE SI: CIOLOS a anuntat PRIORITATILE de GUVERNARE: dezvoltarea economica, reforma administratiei si Romania in UE

Premierul DACIAN CIOLOS a sustinut in decursul zilei de astazi o conferinta de presa la Palatul Victoria, la scurt timp dupa sedinta informala de Guvern care a avut loc in aceasta dimineata la Vila Lac 1.

DACIAN CIOLOS a dezvaluit jurnalistilor prezenti care sunt prioritatile de guvernare: dezvoltarea economica, reforma administratiei prin profesionalizarea si transparentizarea ei si Romania in UE.

Sursa foto: gandul