PONTA, mesaj pentru partenerii de coalitie: Am toata increderea in domnii CALIN POPESCU TARICEANU si DANIEL CONSTANTIN

Premierul VICTOR PONTA a scris vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunand ca are toate increderea in domnii CALIN POPESCU TARICEANU si DANIEL CONSTANTIN.

Ponta a mai precizat ca scena politica are nevoie de un partid care sa uneasca forta ideilor liberale cu echilibrul conservatorilor si cu abordarea sociala specifica.

“Apreciez efortul PLR si PC de a construi o forta politica de centru in ‪Romania‬. Scena politica are nevoie de un partid care sa uneasca forta ideilor liberale cu echilibrul conservatorilor si cu abordarea sociala specifica.

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN si CALIN POPESCU TARICEANU au semnat protocolul de fuziune al PC cu PLR – REACTII. UPDATE

Am toata increderea in domnii CALIN POPESCU TARICEANU si DANIEL CONSTANTIN. Vreau ca, impreuna, sa ducem mai departe modelul pe care l-am creat in Uniunea Social Liberala – politici de crestere economica, de stimulare a crearii de noi locuri de munca si politici prin care sa ii ajutam pe cei care au nevoie.

Este un model care a avut succes in acesti ani, prin care am reusit sa crestem veniturile populatiei, dar si sa ajutam mediul de afaceri. Va urez succes in noul proiect politic!”, a scris premierul pe pagina de socializare.

CITESTE SI: TARICEANU despre FUZIUNEA PC-PLR: FORTA face PUTEREA si NUMARUL face FORTA

Presedintele PLR, CALIN POPESCU TARICEANU, si presedintele PC, DANIEL CONSTANTIN, au semnat vineri, la Palatul Parlamentului, protocolul de fuziune prin contopire a celor doua formatiuni politice.

Sursa foto www.ziuanews.ro