PONTA, mesaj pentru PNL: Este o masura TOTAL GRESITA, o dovada a LIPSEI de VIZIUNE a CONDUCERII PNL

Premierul Romaniei, VICTOR PONTA se afla, pentru cateva zile, intr-o vizita de lucru in zona Golfului Persic! Dupa intalnirea cu Regele Arabiei Saudite, PONTA a aflat ca PNL nu vor revizuirea Constitutiei cat timp PSD este la guvernare. Premierul a reactionat imediat dupa anuntul ALINEI GORGHIU. 

Regret profund faptul ca liderii PNL au anuntat oficial ( dupa ce negasera cu indarjire cateva saptamani) ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei! Este o masura total gresita, inca o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a PNL, care afecteaza fiecare cetatean. As oferi doar doua motive

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA si PSD nu ne pot fi in acest moment PARTENERI in ideea de REVIZUIRE A CONSTITUTIEI

1 . Nu poti reforma statul roman (sa respecti standardele europene , sa previi conflictele institutionale, sa adaptezi imunitatile sau sa facilitezi confiscarea bunurilor ilicite, etc) fara sa aduci modificarile necesare la Constitutie.

2. Parlamentarii liberali ( spre deosebire de noii lor colegi si frati pedelisti) au fost alesi in Decembrie 2012 pe baza promisiunii asumate de a revizui Constitutia! Inca o razgandire, inca o pacaleala, inca o dovada de miopie politica din partea lor – iar in 2016 vor cere iar votul cetatenilor dupa ce au uitat tot ce au promis in 2012!

CITESTE SI: IOAN CHELARU a anuntat data pana la care pot fi depuse AMENDAMENTE la proiectul de REVIZUIRE A CONSTITUTIEI

Sper ca mintea de pe urma sa ii ajute pe liderii PNL sa revina asupra acestor decizii total eronate!

Romania are nevoie de o Constitutie modernizata!!!”, e mesajul lui VICTOR PONTA. 

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat joi ca VICTOR PONTA si PSD nu pot fi parteneri ai liberalilor in procesul de revizunire a constitutiei, adaugand ca dialogul poate fi reluat cand PSD se va aseza la masa cu lideri “necompromisi in actiuni nedemocratice”.

Impiedicarea voita de catre un guvern al cetatenilor sa-si exercite dreptul de vot este un lucru fara precedent in UE, faptul ca Victor Ponta a primit o lectie dura la momentul noiembrie — decembrie 2014, la alegerile prezidentiale, nu e suficient. I-a pus pe romani intr-o postura ingrata iar realitatea arata ca un om, prin vointa sa si a partidului aflat la guvernare, a deturnat scopul in care sunt facute sa functioneze institutiile statului. Credeti ca astazi este loc de discutii in parteneriat cu PSD pe tema revizuirii Constitutiei? Eu pot sa afirm raspicat — Victor Ponta si PSD nu ne mai pot fi parteneri in ideea de revizuire a Constitutiei”, a spus ALINA GORGHIU la dezbaterea organizata de Tineretul National Liberal cu tema “Constitutia Liberala”.

Sursa foto www.adevarul. ro