Ponta, MESAJ PLATIT pentru Steaua!

Candidatul PSD la prezidentiale, premierul VICTOR PONTA, a recurs, din nou, la mesaje prin care a indus in eroare utilizatorii de pe FACEBOOK.

Profitind de victoria Stelei in unicul derby, PONTA a transmis un mesaj fanilor ros-albastri: “Felicitari, Steaua, pentru victoria cu Dinamo! Sunt mandru ca sunt STELIST! Big LIKE!”, se arata in mesajul de pe celebra platforma de socializare.

Citeste si: MESAJUL LUI VICTOR PONTA PENTRU TRAIAN BASESCU DE ZIUA LUI

Ideea urarilor nu este neobisnuita pentru premier, intrucat acesta a fost vazut de multe ori la meciurile Stelei, alaturi de familie, insa mesajul este unul inselator, noteaza editia electronica a Gazetei Sporturilor.

Insa urarile lui PONTA nu reprezinta altceva decat o reclama platita prin care liderul PSD induce in eroare utilizatorii de pe FACEBOOK. Acestia dau like, crezind ca este vorba de o postare normala, insa in realitate apreciaza pagina personala a prim-ministrului Romaniei.

Citeste si: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VICTOR PONTA ESTE PROMOVAT SI IN LIMBA MAGHIARA! FOTO

Metoda a mai fost folosita si in momentul in care Simona Halep si-a facut cont pe reteaua de socializare, utilizatorii fiind pacaliti sa dea like, crezand ca vor aprecia pagina oficiala a sportivei, mai noteaza sursa citata.