PONTA: MOTIUNEA de CENZURA nu va TRECE. Sper ca BATALIILE POLITICE sa nu se duca in alta zone

Premierul VICTOR PONTA i-a cerut vicepremierului GABRIEL OPREA, responsabil cu ordinea publica, sa “aiba grija” ca vineri, cand va fi dezbatuta motiunea de cenzura, toata lumea sa respecte legea, cu referire la mitingurile politice anuntate, aratand ca politica este in Parlament, iar sportul pe stadion.

Solicitarea premierului a fost formulata in edinta de miercuri a Guvernului, la cateva minute dupa ce PNL a anuntat ca renunta la lantul uman care ar fi urmat sa fie organizat vineri la Palatul Parlamentului.

“Sper ca bataliile politice sa nu se duca in alte zone. De exemplu, sunt absolut convins ca vineri, la motiunea de cenzura, batalia politica va fi doar in Parlament, sportul la stadion si asa mai departe. Fac apel la toata lumea sa respectam legea, sa fim rationali”, a spus Ponta.

CITESTE SI: PNL a decis sa ANULEZE MITINGUL de vineri de la PALATUL PARLAMENTULUI

Seful Guvernului a cerut ministrilor sa fie prezenti, vineri, in Parlament pentru motiunea de cenzura, spunandu-le ca oricum motiunea nu va trece si Guvernul isi va continua activitatea. El le-a cerut astfel ministrilor sa transmita angajatilor din sistemul administrativ sa continue sa lucreze indiferent de problemele de pe scena politica.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: PSD doreste sa bage pumnul in gura OPOZITIEI

”Indiferent de orice alte probleme politice oamenii vor sa ne facem treaba ca guvern. Va rog pe toti sa ne vedem de treaba. Avem lucruri foarte importante: codul fiscal trebuie aprobat in urmatoarele doua saptamani, masterplanul de transport pana la sfarsitul lunii, adica avem lucruri foarte importante. Noi trebuie sa ne facem treaba ca guvern. Sper ca bataliile politice sa nu se duca in alte zone. E foarte important si fac un apel la toata lumea sa respectam legea, sa fim rationali si sa ne facem treaba. Vineri va rog sa fiti la motiunea de cenzura. Astazi avem cateva acte foarte importante: avem doua ordonante de la energie”. a afirmat premierul.

Sursa foto www.rtv.ro