Ponta: Nu am copiat in scoala, m-am apucat mai tarziu. Nu mi se pare penibil sa te prinda cu copiatul

Pe vremea cand era premier VICTOR PONTA nega cu vehementa ca ar fi plagiat lucrarea de doctorat, in ciuda verdictelor date de specialisti care demonstrau contrariul. Insa acum e “liber de contract” si nu mai are in spate povara conducerii unui Guvern, asa ca da cartile pe fata.

Mai in gluma, mai in serios, prezent la Antena 3, la o emisiune ce se vrea a fi de umor, fostul prim-ministru a precizat ca trebuia sa-si dea demisia mai devreme, in contextul plagiatului.

“Eu nu am copiat in scoala, m-am apucat mai tarziu (…) Mie nu mi se pare penibil sa te prinda cu copiatul. Mi se pare penibil sa te prinda Traian Basescu. Din punctul asta de vedere, (Basescu – n.red.) avea dreptate: trebuia sa imi dau demisia mai devreme”, a spus VICTOR PONTA, la postul de televiziune Antena 3.

Lucrarea de doctorat a lui VICTOR PONTA a fost subiectul unor acuzatii de plagiat, dupa ce, in iunie 2012, in revista “Nature” s-a scris ca mai mult de jumatate din teza de doctorat a lui VICTOR PONTA privind Curtea Penala Internationala ar contine texte copiate.

Sursa foto: realitatea