PONTA: Nu este greva la ROMATSA; ma bucur ca ratiunea a castigat

Premierul Victor Ponta saluta anularea grevei anuntate de angajatii ROMATSA si il felicita pe ministrul Transporturilor, Iulian Matache, pentru ca a reusit sa rezolve prima criza din mandatul sau.

‘’Nu este greva la ROMATSA! Ma bucur ca ratiunea a castigat si oamenii care urmau sa zboare maine nu vor avea de suferit (si felicitari ministrului Iulian Matache pentru rezolvarea primei crize din mandatul sau)!”, a scris premierul luni, pe Facebook.

CITESTE SI: GREVA angajatilor de la ROMATSA nu va mai avea loc. A fost incheiat un CONTRACT COLECTIV de MUNCA. Reactia sindicalistilor. UPDATE

Greva controlorilor de trafic aerian a fost anulata, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Iulian Matache.

“Maine (marti, 1 septembrie — n. r.), greva nu va mai avea loc. E anuntat Eurocontrolul, nu mai e niciun fel de problema”, a spus seful de la Transporturi.

CITESTE SI: MINISTRUL TRANSPORTURILOR, DESPRE GREVA ROMATSA: FACTORUL PERTURBATOR A PLECAT. AUREL STANCIU SI-A DAT DEMISIA

Controlorii de zbor au anuntat, in urma cu o saptamana, ca intra in greva generala marti, 1 septembrie, incepand cu ora 11,00, fiind nemultumiti de conducere si de faptul ca nu au contract colectiv de munca. 

 Sursa foto agerpres