PONTA nu poate castiga ALEGERILE doar cu electoratul de STANGA. Vezi cine crede asta

ELENA UDREA, presedintele PMP, are convingerea  ca sustinerea pe care VICTOR PONTA  o are din partea electoratului de stanga nu-i ofera garantia ca va castiga ALEGERILE pentru presedintia Romaniei.

”Victor Ponta nu poate castiga doar cu electoratul de stanga, al PSD, are nevoie si de electoratul de dreapta, pe care a vrut sa il cucereasca cu aceasta masura de reducere a CAS, pentru care nu a avut nicio idee de a compensa scaderea incasarilor. Dar si-a dovedit din nou ipocrizia, populismul, demagogia si limitele si nu cred ca va avea succes in a castiga electoratul de dreapta, asa ca va ramane cu cel de stanga, ceea ce nu-i garanteaza in acest moment succesul in turul doi”, a spus Elena Udrea, la Sinaia, unde a avut loc vineri sedinta Colegiului director al PMP.

Citeste si: RAMONA MANESCU: Proximitatea TRAGEDIEI AVIATICE din Ucraina obliga UE sa se implice direct

Candidatul PMP pentru presedintia Romaniei, CRISTIAN DIACONESCU, se mentine in sondajele de opinie in marja partidului si nu exclude posibilitatea ca acesta sa intre in turul al doilea al alegerilor impreuna cu PONTA.

”Suntem abia la inceputul campaniei si cred ca nu e de neluat in calcul exemplul din anul 2000, cand candidatul PD la Primaria Capitalei, Traian Basescu, a intrat in competitie cu 7%, iar in al doilea tur l-a invins pe Oprescu, care luase 47% (…) In turul doi orice e posibil. Trebuie sa depasim turul I, iar pentru asta trebuie sa fim mai credibili si mai buni decat alti candidati de centru dreapta, ceea ce nu e atat de greu”, a mai spus Elena Udrea.