PONTA: Obligatia noastra este sa-i aparam pe oameni de cei care i-au nenorocit in 2010-2011

Victor Ponta: Nu exclud un nou acord cu FMI. Ei sunt mai pesimisti, s-au invatat cu guvernul Boc

Calendarul politic pe 2015, o serie de proiecte considerate a fi esentiale precum modificarea Constitutiei, a sistemului electoral, legea finantarii partidelor politice, prioritatile de guvernare cu accent pe masurile sociale sunt cateva dintre problemele aflate pe agenda discutiilor primei reuniuni a Biroului Permanent National al PSD din acest an.

In deschiderea reuniunii, presedintele PSD, premierul Victor Ponta, s-a declarat decis sa guverneze pana in 2016 si sa nu-i lase sa revina la Putere pe cei “care i-au nenorocit pe romani in 2010 — 2011”.

“In baza discutiilor pe care le-am avut deja in Comitetul Executiv si a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar ca oamenii ne-au votat ca sa guvernam, ca am guvernat bine in acesti ani si vom guverna si mai bine in 2015 si 2016. Cred ca obligatia noastra este fata de toti cei care ne-au votat si cei care nu ne-au votat sa guvernam bine si sa aratam ca proiectele pentru care am fost votati le punem pe toate in aplicare”, a afirmat Ponta.

CITESTE SI: BPN al PSD se reuneste pentru prima oara in 2015. Principalele subiecte care vor fi analizate 

El a adaugat ca partidul trebuie sa se pregateasca pentru anul 2016 — alegeri locale, alegeri parlamentare. “Vad foamea unora care au fost in Guvernul Emil Boc si care au fost goniti de acolo de la guvernare de oameni.

Acum vor sa vina inapoi sa o ia de la capat cu ceea ce au facut in 2010, 2011. Cred ca obligatia noastra este sa-i aparam pe oameni de cei care i-au nenorocit in 2010 si in 2011 din functiile pe care le ocupau in Guvernul Boc si ii aparam pe oameni si ne facem datoria fata de cei care ne-au votat”, a afirmat premierul Ponta.

CITESTE SI: PNL: PONTA se agata cu disperare de postul de PREMIER, el fiind MARIONETA baronilor locali 

Sursa foto: adevarul.ro