Ponta: Parca o vad pe Udrea dand la sapa sau la coasa!

Premierul Victor Ponta a comentat, joi seara, decizia Elenei Udrea de a cumpara un teren arabil, afirmand ca suna foarte ciudat declaratia ei si nu si-o inchipuie “dand la sapa sau la coasa”.

“A zis ca ea, din cand in cand, mai cumpara teren. Doamna, nu a fost vorba de o poseta sau de pantofi, cum adica din cand in cand mai cumparati teren? Poate ca are bani de prisos, e in regula, daca sunt cinstiti, dar cum adica, mai cumpar din cand in cand cate un teren? Si ce faci, parca o vad pe doamna Udrea dand la sapa sau la coasa. Suna foarte ciudat, ca sa spun asa”, a comentat Ponta la Antena 3.

Reamintim ca Elena Udrea a scris, joi, pe pagina sa de socializare, ca este pe cale sa cumpere 80 de hectare de teren arabil.

“Nu ma pun in situatia marilor agricultori din Romania care fac agricultura pe zeci de mii de hectare. Vreau sa pun pomi fructiferi, pentru ca e nevoie de fructe romanesti pe piata interna, pentru ca lipesc. Eu imi doresc sa fac pomicultura, pentru ca sprijinul european va fi foarte mare pentru livezi. Pana la sfarsitul anului 2014 voi pune grau, porumb, orz”, a explicat mai apoi Elena Udrea.