Ponta: Pe GICA POPESCU l-as gratia din prima zi, iar BECALI a suferit si a platit

GICA POPESCU va fi GRATIAT din prima zi, in cazul in care liderul PSD Victor Ponta ar ajunge presedinte. Este declaratia pe care a facut-o, luni seara, chiar premierul, despre finantatorul echipei Steaua, GIGI BECALI, reiterand ca acesta a suferit si a platit.

“Pe GICA POPESCU chiar l-as GRATIA in prima zi, iar BECALI cred ca a suferit, a platit…in general, cred ca mai bine le iei oamenilor banii daca au facut ceva ilegal. Nu mi-am ascuns simpatia nici pentru domnul POPESCU, nici pentru domnul BECALI”, a spus Ponta intr-o emisiune la Romania TV.

Citeste si: GIGI BECALI A FOST ELIBERAT PENTRU 24 DE ORE: DACA IESE PONTA PRESEDINTE VOI FI GRATIAT – UPDATE

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, GIGI BECALI, a iesit, luni, dupa ora 8.00, din Penitenciarul Poarta Alba, fiind obligat sa se intoarca marti dimineata, la expirarea celor 24 de ore de permisie, permisia fiindu-i acordata lui GIGI BECALI in urma deciziei luate in luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. BECALI a fost recompensat pentru BUNA PURTARE, dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Citeste si: UDREA IL ACUZA PE PONTA: FOLOSESTE CORPUL DE CONTROL PENTRU A-SI INTIMIDA ADVERSARII POLITICI

BECALI a declarat ca, daca Ponta ajunge presedinte, el si GICA POPESCU vor fi gratiati.

GIGI BECALI are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul “Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Sursa foto: realitatea.net