PONTA: PNL-istii au o TRADITIE VECHE de a se IMPRIETENI pana TREC PUNTEA

Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, a comentat liderul PSD, premierul VICTOR PONTA, legat de stenogramele care prezinta continutul unor discutii intre lideri ai vechiului PNL, adaugand ca la acest moment nu exista o alternativa la guvernare.

Sincer, nu cred ca e o surpriza pentru cineva, PNL-istii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma. Ceea ce mi-e foarte clar este ca, in acest moment, nu exista o alternativa la guvernare si noi trebuie sa asiguram actul de guvernare cat mai bine pana in 2016“, a spus PONTA.

CITESTE SI: SCANDAL in PNL! ATANASIU: Imi cer SCUZE / BLAGA: Am fost DERANJAT. S-a sanctionat singur. UPDATE

Stenograme ale unor discutii intre lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistritia si in care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL, au fost publicate la sfarsitul saptamanii de stiripesurse.ro.

Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept, chiar daca in Bistrita e putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara, in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam. Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!. (rasete) – Cu toate ca nu prea e corect! (spune cineva din sala – n.r.) Nu e corect deloc, dar n-am nicio retinere. Nu-i corect, dar daca maine ai prim-ministrul poti face ce vrei si ai tot. Deci partidul asta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost si va fi al nostru. Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine. Tot cu 45% raman si nu ma mai intreaba nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu’ si cu lacu’… imi fac un bine daca pleaca… Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa convietuim cu ei. Liderii lor o sa dispara rand pe rand !”, spune in discutii, conform sursei citate, prim-vicepresedintele PNL TEODOR ATANASIU. 

CITESTE SI: RAZBOI in PNL: LIDERII LIBERALI vorbesc intr-o sedinta despre INLATURAREA si DISPARITIA DEMOCRAT-LIBERALILOR. REACTIA PNL. AUDIO 

La discutiile redate in stenograme au participat si co-presedintele PNL ALINA GORGHIU, precum si secretarul general al PNL MARIAN PETRACHE.

“Pe mine ma intereseaza, in principiu, sa am eu fostul PNL puternic aici (n.r.: la Bistrita). Nu stiu daca iute… Nu trebuie sa va spun in cuvinte. Sper sa intelegeti care e mesajul meu. Sunt sigura ca vi l-au spus si colegii mei. Voi trebuie sa fiti puternici, candidatii din fostul PNL vreau sa fie si asa mai departe. Da ?”, ar fi declarat, la randul ei, ALINA GORGHIU. 

Sursa foto www.dcnews.ro