PONTA: PNL nu e impotriva Guvernarii, ci impotriva mea; sunt victima unui DOSAR PENTRU TELEVIZIUNI

Premierul Romaniei, VICTOR PONTA, a raspuns intrebarilor jurnalistilor dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD. Acesta a oferit opinii despre MOTIUNEA DE CENZURA a PNL, despre DOSARUL in care a fost TRIMIS IN JUDECATA si despre conflictul cu Ministerul Afacerilor Externe din UNGARIA.

„Important este ca, dupa toate lucrurile bune pe care le-am facut, sa avem o STABILITATE. Toata lumea din PSD e de acord ca avem o GUVERNARE BUNA. Nici macar cei din PNL nu sunt impotriva Guvernarii, ci impotriva persoanei mele.

CITESTE SI: CEX AL PSD: SOCIAL DEMOCRATII AU MODIFICAT DATA CONGRESULUI. UPDATE

Nu am fost citat azi. Nu vreau sa discut la televizor dosarul, chiar daca a fost un DOSAR PENTRU TELEVIZIUNI. Imi cer iertare pentru Digi24 daca v-am suparat ca mi-am spus parerea fata de domnul judecator. Nu credeam ca suntem intr-o SOCIETATE STALINISTA in care nu am voie sa imi spun parerea fata de ceva ce NU ESTE ADEVARAT”, a declarat Victor Ponta, cu privire la MOTIUNEA DE CENZURA si DOSARUL in care a fost TRIMIS IN JUDECATA.

Intrebat daca a discutat recent cu presedintele KLAUS IOHANNIS, premierul a oferit un raspuns evaziv, sustinand ca va discuta cu aceasta cu privire la CRIZA REFUGIATILOR si viitoarea SEDINTA COMUNA CU GUVERNUL de la CHISINAU.

”Voi discuta cu presedintele IOHANNIS si voi mai discuta si astazi pentru ca avem o intalnire comuna cu GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA. De asemenea, va exista sedinta JAI cu privire la CRIZA REFUGIATILOR.”

CITESTE SI: MAE UNGAR, CATRE AURESCU: MAI MULTA MODESTIE DE LA UN MINISTRU AL CARUI PREMIER E JUDECAT. REACTIA MAE. UPDATE

Cu privire la schimbul de replici intre MAE din Romania si Ungaria, in care ministrul de externe maghiar i-a atras atentia omologului sau roman, BOGDAN AURESCU, cu privire la faptul ca nu poate sa isi spuna opinia din moment ce are un PREMIER TRIMIS IN JUDECATA.

”Ma bucura interesul MAE ungar fata de politica interna a Romaniei, dar imi apar pozitia fata de aceasta situatie, pozitie pe care o impart cu Comisia Europeana, cu presedintele Frantei, cu cancelarul Germaniei, si in continuare consider ca UNGARIA are o atitudine NEEUROPEANA prin ridicarea de garduri la granite.”

In sedinta de luni a Cex-ului PSD s-a discutat despre situatia lui VICTOR PONTA si pregatirile social-democratilor pentru urmatorul Congres. Astfel, PSD-ul a convenit ca-l va sustine in continuare pe Ponta ca premier si a decis ca pe 18 octombrie sa aiba loc urmatorul Congres al partidului.

Sursa foto: dcnews