PONTA, presedinte? Cum vede ANTONESCU aceasta posibilitate

Crin Antonescu a fost intrebat, in aceasta seara, in cadrul emisiunii “Sub semnul intrebarii” de la postul B1 Tv, cum s-ar simti in situatia in care Victor Ponta ar ajunge presedintele Romaniei.

Cum ar percepe Crin Antonescu o Romanie cu Ponta , primul om in stat? “Imi displace profund si voi face tot ce pot ca asta sa nu se intample”, a sunat raspunsul  telefonic al presedintelui PNL.

Antonescu a vorbit , din nou, despre marea dezinformare a PSD, care inca foloseste expresia “USL traieste!” in campanie electorala. “Romanii au fost mereu mintiti, dar una ca asta gogonata cu stafia USL nu am mai pomenit”, a comentat fostul presedinte al Senatului.

Citeste si: Reactia lui ANTONESCU dupa decizia CCR: BASESCU se comporta ca un AGENT ELECTORAL

Antonescu a vorbit si despre ultimul material video de campanie al PSD, care reitera ideea existentei USL, ca o scrisoare trimisa liderului PNL cu titlul “Draga Crin”.

” <Draga Victor, cred ca ma confunzi cu un psd-ist>, asta i-as raspunde”, a spus ANTONESCU dupa ce a revazut filmuletul.

Citeste si: Liberalii ii dau replica lui Ponta la “Draga Crin”. VIDEO

In studioul B1 Tv, a fost prezenta Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL, care a tinut sa comenteze pe marginea formularii vicepresedintelui american Biden, care l-a numit “presedinte” pe Ponta:

“Ponta se bucura prematur ca domnul Geoana”, a spus Pocora, amuzata.

Intre timp, social democratii si-au pierdut posibilul motiv de bucurie. Biden nu a folosit acest cuvant, pentru ca ar avea informatii ca Ponta va deveni numarul 1 in stat, ci pentru ca…vicepresedintele american a GRESIT!

Site-ul oficial al Casei Albe a postat transcrierea discursului lui Biden, iar acolo unde oficialul american a vorbit despre “presedintele” Ponta, se noteaza in paranteza ca este vorba de o greseala.