Ponta: “REGELE MIHAI este un reper MORAL, la care societatea priveste cu respect si apreciere”

Prim-ministrul VICTOR PONTA considera ca REGELE MIHAI, “parte a istoriei noastre nationale”, reprezinta “un reper moral la care societatea romana priveste cu respect si apreciere”.

“Astazi, Majestatea Sa REGELE MIHAI implineste venerabila varsta de 93 de ani. Este un moment de bucurie, dar si de solemnitate in fata unui simbol al Romaniei, al unui lider care ne-a aratat intotdeauna ce este onoarea, demnitatea si dragostea de tara.

Citeste si: BASESCU: ARMATA ARE OBLIGATIA SA APERE TERITORIUL DIN MAREA NEAGRA DOBANDIT LA HAGA

REGELE MIHAI este parte a istoriei noastre nationale, un reper moral la care societatea romana priveste cu respect si apreciere. Este o atitudine de condescendenta fireasca fata de trecutul nostru, fata de ceea ce suntem ca popor, fata de oamenii care au facut istorie si cu care ne mandrim”, afirma premierul VICTOR PONTA in mesajul adresat cu ocazia zilei de nastere a REGELUI MIHAI.

Potrivit prim-ministrului, aceasta zi trebuie sa aminteasca de indemnul la unitate al regelui adresat romanilor, “astazi mai actual ca oricand”.

Citeste si: MESAJELE LUI VICTOR PONTA CU OCAZIA ZILEI REGELUI MIHAI I SI A ZILEI ARMATEI

“Aceasta zi trebuie sa ne aminteasca de unul dintre mesajele pe care REGELE MIHAI le-a transmis intotdeauna romanilor. Este vorba despre indemnul la unitate, astazi mai actual ca oricand. ‘Uniti intre noi si cu vecinii si fratii nostri’, spunea Majestatea Sa in discursul memorabil sustinut, in urma cu trei ani, in fata Parlamentului, putem redeveni demni si respectati. La multi ani si multa sanatate Majestatii Sale REGELE MIHAI!”, spune premierul VICTOR PONTA in mesajul sau.