PONTA reia varianta SUSPENDARII lui Basescu, daca nu respecta o decizie a CC

Liderul PSD, VICTOR PONTA, a reiterat, duminica, faptul ca va fi declansata procedura de SUSPENDARE a presedintelui Traian Basescu daca CC decide ca nu poate face campanie electorala, dar acesta continua astfel de actiuni, adaugand ca, de data aceasta, niciun partener european nu il va mai apara pe Basescu.

“Daca Curtea Constitutionala va decide, pe 21, ceea ce sincer cred ca ar fi de bun simt si constitutional, si anume ca presedintele Romaniei nu are voie sa participe activ in campanie electorala, iar dupa aceasta decizie Traian Basescu continua sa faca campanie electorala, a doua zi – eu vorbesc ca lider PSD – evident ca vom depune cererea de SUSPENDARE.

Citeste si: PONTA: ROGZIN ARE CARACTER PROVOCATOR. NOI TREBUIA SA NE INTALNIM CU BASESCU, DAR EL SE PLIMBA CU UDREA

Daca nu respecta decizia Curtii, nu doar ca vom declansa procedura de SUSPENDARE, dar va garantez ca, de data asta, niciun partener european – ma rog, o sa fie niste intelectuali de-ai domnului Basescu care sa tipe – dar nu-l va apara absolut nimeni “, a spus VICTOR PONTA la Antena 3.

Liderul PSD a afirmat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca nu va declansa o noua procedura de SUSPENDARE a presedintelui in cazul in care Curtea Constitutionala va decide ca Traian Basescu a incalcat Constitutia purtand un tricou cu sigla PMP.

PONTA NU A RATAT NICI EUROVISIONUL! POZELE CU PAULA SELING SI OVI LE-A POSTAT IMEDIAT PE FACEBOOK

Sursa foto: edu-news.ro