PONTA: Rogzin are caracter provocator. Noi trebuia sa ne intalnim cu Basescu, dar el se plimba cu Udrea

Premierul VICTOR PONTA a comentat, duminica seara, la Antena 3, declaratiile de sambata ale vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa Romaniei: “Cred ca vicepremierul Rogozin, si in Romania, si in Moldova, are rolul de a provoca.”. Liderul PSD a dezmintit faptul ca vrea sa mearga in vizita la Moscova.

“Eu nu i-as spune excentric, i-as spune provocator. Cred ca vicepremierul Rogozin, si in Romania, si in Moldova, are rolul de a provoca. In mod normal, in aceasta situatie, cand vicepremierul Rusiei ne ameninta, ar fi trebuit sa avem o intalnire cu presedintele, care e comandantul suprem, stiti ca asa ii place sa spuna. Numai ca el se plimba cu Udrea pe la Arad.”, a declarat PONTA.

Citeste si: ELENA UDREA: “PONTA ESTE O PIAZA REA PENTRU ROMANIA”

El i-a replicat lui Traian Basescu ca nu planuieste o vizita la Moscova si a catalogat aceasta declaratie a sefului statului drept o “inconstienta la adresa intereselor Romaniei”.

“Domnul Rogozin e un provocator, dar raspunsul pe care i l-a dat Basescu vi se pare un raspuns de presedinte? Mi se pare ca si azi a zis cum vreau sa ma duc in vizita la Putin. Nu este doar o minciuna, este o inconstienta la adresa intereselor Romaniei”, a spus VICTOR PONTA despre seful statului, potrivit Hotnews.ro.

TRAIAN BASESCU DESPRE O PRESUPUSA VIZITA A LUI PONTA IN RUSIA: AR FI NEPOTRIVITA!

Sursa foto: cotidianul.ro