Ponta s-a dat in stamba cu Tariceanu la Romania TV: “Care este relatia dvs cu Dumnezeu?”. “Este o relatie privata”

Candidatul PSD la Presedintie, Victor Ponta, a participat impreuna cu prima sa optiune pentru functia de premier, Calin Popescu Tariceanu, dar si cu cativa ministri, intr-o emisiune care s-a vrut a fi o dezbatere, la postul Romania TV. Emisiunea de la televiziunea controlata de prietenul sau, Sebastian Ghita, a avut loc in absenta lui Klaus Iohannis, care nu a dorit sa participe la astfel de “show-uri” manevrate politic si a fost moderata de Catalin Striblea si de Corina Dragostescu.

Si pentru ca atacul la adresa lui Klaus Iohannis sa fie maxim, cei de la RTV au asezat un scaun gol in studio pe care au scris numele candidatului ACL, acesta fiind filmat ostentativ pe tot parcursul emisiunii.

Striblea a anuntat inca de la inceput ca are “douasprezece pagini de intrebari, asa cum a convenit cu Victor Ponta, la care a muncit trei zile”. “Emisiunea din aceasta seara are o importanta cu totul si cu totul deosebita” a anuntat Victor Ponta. “Este despre schimbarea totala a regimului Basescu, despre proiectele din educatie. Nu am pus niciun fel de conditii legat de formatul emisiunii. Va multumesc ca ati acceptat dorinta mea de a veni insotit de o parte din ministri”, a spus Ponta.

Citeste si: AUDIO SOC DIN SEDINTA PSD. DIRECTORII DE SCOLI, AMENINTATI. CE SE INTAMPLA DACA PONTA PIERDE ALEGERILE

“De ce nu dati o Ordonanta de Urgenta prin care sa mariti numarul sectiilor de votare din strainatate?” a intrebat Catalin Striblea. “Curtea Constitutionala a spus ca nu avem voie sa schimbam regulile in timpul jocului. Ar fi fost cea mai simpla cale spre anularea alegerilor”, a venit raspunsul lui Victor Ponta. (In acest moment titlul emisinii s-a schimbat in “Ultima mare bomba a lui Basescu – anularea alegerilor”). A urmat o serie de trei intrebari puse de Corina Dragotescu. “Sunteti sanatos?” l-a intrebat ea pe Victor Ponta. “Multumesc lui Dumnezeu, da. Mi-am facut analizele inainte de a zbura cu F16”, a raspuns Ponta. “Inainte de a ocupa o functie publica ati lovit o persoana, ati agresat pe cineva?” a continuat Dragotescu “tirul” intrebarilor. “In clasa a patra m-am batut cu una din surorile mele. A fost ultima oara cand am lovit pe cineva”, a raspuns Victor Ponta, citat de hotnews.ro.

Citeste si: EA ESTE TANARA CARE DECLARA CA A FACUT SEX CU VICTOR PONTA IN HOTELUL LUI NEGOITA. INREGISTRARE BOMBA

“Care este relatia dumneavoastra cu Dumnezeu?” si-a incheiat Corina Dragotescu seria de trei intrebari. “E o relatie privata”, a raspuns Victor Ponta, apoi a adaugat: “Cred ca societatea romaneasca are nevoie de promovarea valorilor religiei, nu doar cea ortodoxa, orice religie. Aceste valori sunt de a nu fura, de a nu minti”. Emisiunea a fost caracterizata de o lipsa aproape totala de intrebari incomode adresate candidatului Victor Ponta. In schimb, i-au fost ridicate nenumarate minhi la fileu. In putinele momente cand Catalin Striblea a incercat intrebari mai putin favorabile, Victor Ponta i-o taia scurt: “Toata lumea intelege, vad ca doar dumneavoastra nu intelegeti”.

Victor Ponta a venit in emisiune insotit de Calin Popescu Tariceanu – prezentat de moderatori drept viitorul prim-ministru al Romaniei – si de ministrii Rovana Plumb, Daniel Constantin, Darius Valcov, Remus Pricopie si Razvan Nicolescu.