VICTOR PONTA s-a INTALNIT cu EDUARD HELLVIG la GUVERN

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, cu directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, surse oficiale afirmand ca “discutia face parte din colaborarea institutionala” dintre Guvern si SRI.

UPDATE 21:10: Intalnirea dintre Victor Ponta si Eduard Hellvig a fost confirmata de purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, care a mentionat ca deputatul Sebastian Ghita nu a participat la aceasta intalnire.

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava a declarat, miercuri, ca directorul SRI, Eduard Hellvig a avut o intalnire cu premierul Victor Ponta,la solicitarea celui din urma, mentionand ca la intalnire nu a participat deputatul Sebastian Ghita.

”Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Eduard Hellvig s-a intalnit, intr-adevar, miercuri, cu premierul Victor Ponta, la solicitarea prim-ministrului, pe probleme ce tin de competentele SRI”, a afirmat Sorin Sava.

Purtatorul de cuvant al SRI a tinut sa precizeze ca la întalnire nu a participat deputatul Sebastian Ghita, informeaza Mediafax.

Intalnirea a avut loc la Palatul Victoria.

La momentul intalnirii dintre cei doi, in cladirea Guvernului s-a aflat si deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei privind exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, acesta parasind Palatul Victoria la aproximativ 30 de minute dupa plecarea lui Hellvig.

Hellvig a fost investit la conducerea SRI la inceputul lunii martie, iar aceasta este prima intalnire oficiala dintre premier si seful SRI.

 

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto www.digi24.ro