PONTA s-a invatat minte! Cum vor decurge intalnirile oficiale cu BASESCU

VICTOR PONTA inca resimte efectul intalnirii de la COTROCENI la care presedintele TRAIAN BASESCU l-a pus in dificultate atat pe el cat si pe ministrul Finantelor, IOANA PETRESCU. Pentru a evita, de acum incolo, situatiile ridicole, premierul a gasit solutia: se va intalni cu seful statului doar in fata presei!

“Efectul pervers al acelei mici satisfactii de o zi a domnului Basescu de a da publice discutiile de la Cotroceni intre domnia sa, cu mine si cu doamna Petrescu, efectul pervers este acela ca eu niciodata cat o sa fiu prim ministru si dl Basescu presedinte nu mai am discutii nepublice cu domnia sa. Ca nu stiu daca ma inregistreaza.

Citeste si: VIDEO. Inregistrarea discutiei dintre Basescu, Ponta si Petrescu: Unde ati studiat? La Harvard, la Oxford?

Poate ma inregistreaza la telefon, poate ma inregistreaza cu o camera ascunsa, asa incat eu cu domnul Basescu, cat mai are din mandat, o suta de zile, eu nu mai am discutii nepublice si nu din vina mea. Inainte am avut o multime de discutii nepublice asa cum este normal sa existe intre presedinte si primul ministru dar dupa momentul acela, pe baza relei credinte dovedite, nu mai am discutii nepublice cu Traian Basescu, am discutii cu martori, inregistrate si transmise publicului nu cand vrea Traian Basescu, ci tot timpul”, a declarat prim-ministrul, intr-o interventie la Antena 3.

Citeste si: IOANA PETRESCU, prima declaratie dupa momentul RIDICOL de la Cotroceni