PONTA se cutremura de RUSINE! Ce apare in ACEASTA inregistrare VIDEO este UIMITOR!

Gest magulitor la adresa lui VICTOR PONTA! Baronul PSD de Prahova, MIRCEA COSMA, i-a compus o ODA sefului sau de partid, ODA pe care a recitat-o in prima zi de scoala in cadrul unei adunari la care au participat mai multi membri social-democrati.

Presedintele CJ Prahova, MIRCEA COSMA, cunoscut in partid pentru inclinatia sa in materie de poezie, nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand a fost vorba sa recite o strofa DEDICATA sefului sau de partid, VICTOR PONTA, in fata unei adunari PSD, scrie Observatorul Prahovean.

Citeste si: VLAD COSMA, IN AFARA PERICOLULUI. DEPUTATII AU RESPINS RIDICAREA IMUNITATII SALE

“Victor, o galaxie romana-n devenire/ Rasare in universul zidit pe rastigniri/ Pe temelie veche, de piatra si jertfire,/ El reinalta o tară a vechilor romani! / Victor Ponta presedinte!”, sunt versurile compuse si dedicate lui Victor Ponta, pe care Mircea Cosma le-a recitat in prima zi de scoala, in fata unei multimi de social-democrati.

Presedintele CJ Prahova, MIRCEA COSMA, alaturi de fiul sau, deputatul Vlad Cosma, sunt acuzati de luare de mita si abuz in serviciu. Procurorii anticoruptie spun ca cei doi primeau bani de la firmele interesate sa obtina contracte pe bani publici prin intermediul omului de afaceri Razvan Alexe. Potrivit sursei citate, cei doi oficiali solicitau 10% din valoarea lucrarilor.

EXCLUSIV. VICTOR PONTA A DISCUTAT MINISTRUL TRANSPORTURILOR, IOAN RUS

Sursa foto si video: namespedia.com, youtube.com