Ponta se intalneste cu delegatia FMI, CE si BM la ora 15.30

Premierul Victor Ponta se intalneste, ora 15.30, la Palatul Victoria, cu reprezentantii delegatiei comune a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

Presedintele Traian Basescu a primit duminica, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, CE si Banca Mondiala, seful statului transmitand ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina, deoarece nu o considera necesara.

Afla aici detalii de la intalnirea de duminica a presedintelui Basescu cu delegatia FMI

Intalnirea de duminica a avut loc in Salonul Ambasadorilor de la Palatul Cotroceni si, la fel ca in timpul intalnirii anterioare, presedintele tarii si-a exprimat nemultumirea atat fata de introducerea accizei suplimentare la carburanti, cat si de faptul ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvern si institutiile internationale care fac parte din misiunea care viziteaza Bucurestiul in aceasta perioada.

Vizita misiunii formata din reprezentanti ai FMI, BM si CE a inceput pe data de 21 ianuarie si se va incheia miercuri, 5 februarie.