PONTA se spala pe maini: Nu am primit nicio SCRISOARE de la PUTIN

Victor PONTA  a reactionat dupa ce Vladimir PUTIN a anuntat tarile europene printr-o SCRISOARE ca Rusia se pregateste sa intrerupa furnizarea de gaz. Primul ministru stie ca acest document a ajuns pe masa lui Traian Basescu.

Premierul  nu ia prea in serios amenintarea lui PUTIN, si aceasta pentru ca Romania are o dependeta scazuta fata de gazul din Rusia.

“Eu nu am primit o asemenea scrisoare, faptul ca a trimis-o presedintelui Basescu probabil ca este vorba de protocol Romania fata de alte tari, in special cele din regiune care depindede importul de gaze din Rusia, noi avem o dependenta scazuta fiind o iarna foarte calda avem rezervele necesare pentru o perioada de timp daca este vorba de o criza care se prelungeste.

 Romania trebui sa investeasca mai mult pentru a marii productia interna: productia conventionala, offshore – Exonul in special si la gazele neconventionale de asemenea, dar care sunt in faza incipienta. Romania a avut cea mai mare crestere economica anul trecut si nu avem nevoie de o problema economic acum ca suntem in directia bunanu suntem acum in nici un fel de pericol in ceea ce priveste consumul populatiei si consumul industrial”, a declarat PONTA.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN avertizeaza UCRAINA