PONTA se viseaza deja PRESEDINTE. Ce mesaj a transmis la Calarasi

VICTOR PONTA le-a transmis, joi, membrilor organizatiei judetene a PSD Calarasi, la conferinta de alegeri a conducerii filialei, ca spera ca in 2015 sa ii reintalneasca in calitate de presedinte al Romaniei.

PONTA a tinut , totusi, sa mentioneze ca “mai e mult pana acolo”, pana la a deveni presedinte.

“Eu am fost presedinte al TSD, azi sunt foarte mandru ca sunt presedintele PSD, sper insa cu sprijinul dumneavoastra si al romanilor, la anul, sa ne reintalnim ca presedinte al Romaniei. Insa, mai e mult pana acolo. Mai e mult pana acolo”, a spus Ponta, in aplauzele delegatilor PSD Calarasi.

Citeste si: VICTOR PONTA, despre PLAGIAT: Este o GRESEALA din urma cu 16 ani. Daca omoram pe cineva, eram pus in libertate

Premierul a sustinut ca pentru adversarii PSD “Calarasi inseamna o zona unde s-au furat terenuri si de unde s-au improprietarit cu terenuri care nu au fost niciodata ale lor”.

“Calarasi e un judet in care adversarii nostri aduc interlopi care sa-i intimideze pe cei care nu sunt de acord cu doamna in alb si cu domnul proprietar, un judet in care toti cei care au venit din partea lui Basescu au venit sa fure, sa ai niste bani dintr-un judet sarac”, a spus Ponta.

El a mai spus ca pana in luna noiembrie este presedintele PSD si va conduce un guvern alaturi de colegii din PC si UNPR.

“Vreau sa dam exemplu ca PSD si-a tinut cuvantul fata de aliati, noi nu am parasit, nu am tradat, nu am parasit pe nimeni alaturi de care am stat la masa si am luptat in campanii”, a spus Ponta.