Ponta si-a inceput intalnirile electorale la Bacau, Basescu isi incepe campania la Roman

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Bacau, ca fiecare om politic are o “slabiciune” si isi incepe campania acolo unde are aceasta slabiciune, el aratand ca a ales sa inceapa seria intalnirilor electorale la Bacau, in timp ce seful statului, Traian Basescu, va merge miercuri la Roman.

“Am inceput seria intrunirilor electorale aici, la Bacau, pentru ca intr-adevar cred ca am o datorie fata de Bacau si e normal sa-mi asum aceasta preferinta. Pana la urma, fiecare om politic are o slabiciune si-si incepe campania acolo unde are o slabiciune”, le-a spus Ponta social-democratilor din Bacau.

El a mentionat ca Traian Basescu “va incepe campania” miercuri la Roman.

Uite ce ironie a facut Ponta la sloganul de campanie al Elenei Udrea

“Eu am inteles ca domnul presedinte Basescu, maine, va incepe campania la Roman si, pana la urma, e dreptul domniei sale. Fiecare cu slabiciunea lui. Cred totusi ca eu sunt in directia corecta”, a mai spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la ceremonia de deschidere oficiala a fabricii TRW Automotive din Roman, a anuntat Administratia prezidentiala.

Ponta: Nu-l voi regreta pe Basescu. Pe 21 decembrie vom striga “Iesi afara, fiinta extraordinara!”

Ponta a mai spus, tot la Bacau, in replica la afirmatiile liderului PNL Crin Antonescu, ca nu il va regreta niciodata pe Traian Basescu si ca pe 21 decembrie, seara, social-democratii vor striga la Cotroceni “Iesi afara, fiinta extraordinara!”.

Ponta a precizat ca el nu va vorbi niciodata de rau despre fostul sau aliat, Crin Antonescu, si a aratat ca aprecierile acestuia la adresa social-democratilor apartin lui Traian Basescu.

Ponta, catre Dragnea: Nu ma mai urc in barca cu tine. Vezi reactia lui Dragnea

“Spunea fostul nostru aliat despre care eu nu am cum sa vorbesc, cum sa vorbesc de rau despre Crin Antonescu? Trei ani de zile am mers cu el si am vorbit de bine despre el. Cum as putea, cand trei ani de zile am vorbit de bine despre cineva, deodata sa il fac in toate felurile, mincinos, tradator, puslama? Nu mai stiu ca, in general, credeam ca astea sunt expresiile lui Basescu. Eu nu o sa-l vorbesc de rau”, le-a spus Ponta social-democratilor din Bacau.

El a aratat ca Antonescu se insala atunci cand afirma ca social-democratii il vor regreta pe Traian Basescu.

“Spunea (Crin Antonescu – n.r.) ca o sa ajungem sa il regretam pe Basescu. Se insala. Eu nu o sa-l regret niciodata pe Basescu. O sa regret un singur lucru: ca aceasta tara a pierdut 3.400 de zile de cand Basescu e la putere, ca in 2012 la referendum nu am reusit sa-l dam jos de atunci”, a spus Ponta.

El a aratat ca se va bucura in decembrie, cand social-democratii vor striga la Cotroceni: “Iesi afara, fiinta extraordinara!”.

“O sa ma bucur pe 16 noiembrie si mai ales o sa ma bucur pe 21 decembrie cand o sa fim la poarta Palatului Cotroceni si o sa strigam «Iesi afara fiinta extraordinara! Vino, atunci, fara imunitate, sa raspunzi pentru toate lucrurile ilegale pe care le-ai facut in aceste 3.400 de zile!». Atunci o sa ma bucur. Nu o sa regret decat ca am pierdut pentru tara acesti ani in care am fi putut sa facem foarte multe lucruri”, a spus Ponta.