PONTA si CORLATEAN vor participa la Adunarea Generala a ONU din Statele Unite

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern de luni, ca marti va incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii unde va participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). Cu ocazia deplasarii in SUA, va avea si o serie de intalniri cu principalele companii energetice americane.

“Impreuna cu ministrul de Externe, domnul Titus Corlatean, voi merge in Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), voi prezenta in plen interventia nationala si, de asemenea, este o vizita extrem de importanta din punct de vedere economic. Impreuna cu domnul ministru Nicolescu avem o intalnire programata cu principalele companii din energie din Statele Unite, cu speranta ca, alaturi de cele care deja au investit, sa convingem si alti investitori in acest domeniu cheie”, a spus Ponta la inceputul sedintei de guvern de luni.

CITESTE SI: Artistii, sportivii si academicienii vor primi, din nou, drepturile conferite in 2002 si, ulterior, suspendate 

Sursa foto: adevarul.ro