Ponta si Dragnea, doi politicieni intr-o barca ratacita pe ulita

Inundatiile din ultimele zile i-au prins nepregatiti pe guvernanti, pe primarii locali si bineinteles, pe cetatenii obisnuiti care muncesc o viata intreaga pentru ca, la un moment dat, din cauza unei viituri nenorocite sa isi vada distrusa si luata de ape agoniseala de zeci de ani.

Pana acum nimic nou, in conditiile in care fiecare dintre cei mai mult sau mai putin avizati are senzatia de déjà vu atunci cand vin ploile sau ninsorile. Pentru ca indiferent cat de mult si de bine ne “ameninta” baietii din fruntea tarii cu fel si fel de comandamente tot omul de rand are de suferit.

De aceasta data a venit randul amaratilor de pe tarlaua vicepremierului Dragnea sa fie loviti de ape si de soarta. Teleormanenii s-au pomenit cu totul sub ape si nu au putut face nimic. Marti dimineata insa s-au trezit si cu altceva pe cap si anume cu vizita premierului Victor Ponta insotit de mana dreapta si totodata stapanul judetului, adica Liviu Dragnea.

Citeste si: Balaurul BASESCU s-a pierdut cu FIREA, iar cavalerul PONTA s-a retras in castelul Armatei 

Ponta, dupa ce a ciocnit ouale cu Iepurasul prin Delta Dunarii, si-a zis ca este timpul sa vada ce fac si amaratii de sinistrati din Teleorman asa ca l-a luat pe localnicul Dragnea si s-au prezentat la fata locului. Problema este ca ambii aveau cizmulite noi noute si nu vroiau nici macar sa le umezeasca asa ca, pe la toate posturile de stiri, au aparut imagini cu Ponta si Dragnea intr-o barcuta pneumatica impinsa de sase haidamaci servili de la Jandarmerie si Pompieri care aveau grija cum inainteaza, nu de alta, dar sa nu stropeasca uniforma domnilor de la centru.

Daca apa ar fi fost ca la Venetia am fi inteles, insa din imagini se putea vedea ca era vorba de o adancime cam cat genunchiul broastei. Acum nu stim siguri, dar poate cei doi fruntasi nu stiu sa inoate. Si totusi…nu putem sa nu ne intrebam sau mai degraba sa-l intrebam pe domnul premier Ponta ceva si anume: Victore draga esti ditamai copilotul de curse, te dai in F-urile americanilor si iti este cumva frica sa nu te ia un vartej format intr-o apa de zece centimetri? Pai cum vine asta mai ales ca una peste alta vrei sa conduci, maine-poimaine, o ditamai tara europeana si tu nu vrei sa iti umezesti nici talpa de la cizme?

Citeste si: Radu, MAZAREA discordiei dintre Basescu si Ponta

In sfarsit, nu mai conteaza, ideea este ca am ramas cu un nou gust amar si cu imaginea a doi politicieni cu greutate pierduti intr-o barca plutind controlat  de o mana de sclavi cu uniforma pe o ulita mai plina cu oameni napastuiti decat cu apa.

Sursa foto: adevarul.ro