Ponta si Dragnea, in VIZITA in zonele afectate de INUNDATII

Prim-ministrul VICTOR PONTA si vicepremierul LIVIU DRAGNEA se deplaseaza, marti, in judetul Dolj pentru a vizita zonele afectate de PRECIPITATIILE ABUNDENTE din ultima perioada.

“Cel mai afectat judet, din pacate, este Dolj. Maine impreuna cu PRIM-MINISTRUL o sa vin in Dolj in zonele care au fost AFECTATE”, a afirmat DRAGNEA, luni, la finalul sedintei Comandamentului pentru situatii de urgenta de la Palatul Victoria.

Citeste si: DRAGNEA, CU SALUPA LA INUNDATII. PONTA: AVEM O MARE PROBLEMA CU VIITURA DE PE DUNARE

Acesta le-a transmis celor din comandament ca in noaptea de luni spre marti trebuie sa ramana in dispozitiv.

“Din pacate, si in aceasta noapte trebuie sa ramaneti in dispozitiv. Cu atentie maxima, toate comitetele locale pentru situatii de urgenta impreuna cu primarii din localitatile respective trebuie sa fie activate si in stare de ALERTA MAXIMA. Toate structurile Ministerului de Interne care sunt coordonate de domnul vicepremier Gabriel Oprea sunt deja in dispozitiv”, a mai afirmat viceprim-ministrul LIVIU DRAGNEA, potrivit Agerpres.

Mai multe strazi din municipiul Craiova si peste 20 de gospodarii din Murgasi, Ciupercenii Noi, Calafat, Motoci, Mischii, Gercesti au fost INUNDATE in urma ploilor torentiale din ultimele 24 de ore.

Citeste si: PONTA, CATRE DRAGNEA: NU MA MAI URC IN BARCA CU TINE. VEZI REPLICA LUI DRAGNEA

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Dolj, Florin Cocosila, strazile Brestei, Calea Severinului si din cartierele Catargiu si Romanesti au fost afectate de INUNDATII, iar pompieri si angajati ai Companiei de Apa “Oltenia” intervin cu motopompe si vidanje pentru evacuarea apei. De asemenea, in mai multe localitati din judet, din cauza apei de versanti, mai multe gospodarii au fost INUNDATE .

Sursa foto: realitatea.net