SEVIL SHHAIDEH, nominalizarea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii. UPDATE

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca, in cursul zilei de marti, se va intalni cu presedintele KLAUS IOHANNIS pentru a discuta pe marginea propunerii pe care urmeaza sa o faca pentru portofoliul DEZVOLTARII.

UPDATE 18.35: Locul lui LIVIU DRAGNEA la Ministerul Dezvoltarii va fi luat de SEVIL SHHAILEH, potrivit unor surse din PSD.

Viitorul ministru este fina lui LIVIU DRAGNEA si a lui NICUSOR CONSTANTINESCU si in prezent este secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

SEVIL SHHAIDEH a fost director al Directiei Proiecte din Consiliul Judetean (CJ) Constanta si a devenit secretar de stat imediat dupa ce, in 2012, LIVIU DRAGNEA a fost numit ministru la Dezvoltare.

In perioada 2007-2012, SEVIL SHHAIDEH a fost director general la Directia Generala de Proiecte in CJ Constanta si coordonator al UNCJR. Intre 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanta.

SEVIL SHHADEH are 50 de ani si a absolvit Facultatea de Stiinse Economice din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta.

UPDATE 13.45: Premierul Victor Ponta a anunta marti pe Twitter ca s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si ca miercuri va anunta cine va conduce Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratie Publice.

“Intalnire institutionala cu Presedintele Iohannis/ maine vom avea numit noul ministru la MDRAP”, a scris pe reteaua de socializare Victor Ponta.

 STIRE INITIALA

Un alt subiect ce urmeaza sa fie abordat in cadrul intrevederii este legat de situatia romanului rapit in Burkina Faso, a precizat VICTOR PONTA  intrebat de jurnalisti in acest sens.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: Vreau ca VIITORUL MINISTRU al Dezvoltarii sa aiba SPRIJINUL INFORMAL al comisarului CORINA CRETU 

Premierul VICTOR PONTA a participat marti la deschiderea conferintei internationale “Romania — o abordare holistica pentru combaterea violentei impotriva femeilor si a violentei domestice”, organizata in cadrul proiectului POSDRU “START — O viata de calitate in siguranta”.

Sursa foto: economica.net