PONTA si IOHANNIS vor fi duminica in emisiunea “Presedinte pentru Romania” de la TVR

Presedinte pentru Romania, ultimele editii de weekend la TVR 1. Alti patru candidati la Presedintia Romaniei sunt asteptati sa-si expuna argumentele in cadrul emisiunilor electorale Presedinte pentru Romania de la TVR 1, sambata si duminica, de la ora 21.00, informeaza Televiziunea Romana intr-un comunicat de presa. Victor Ponta si Klaus Iohannis se vor afla in studioul televiziunii publice, la emisiunea Presedinte pentru Romania.

In ultimul weekend dinaintea zilei alegerilor prezidentiale, patru dintre candidatii la presedintie isi prezinta programele electorale si atuurile acestora, in cadrul emisiunii Presedinte pentru Romania de la TVR 1. in fiecare weekend, Monica Ghiurco si Radu Radulescu au discutat, pe rand, cu fiecare dintre cei 14 candidati, de la ora 21.00, la TVR 1 si online, pe TVR+.

Citeste si: DEZBATERE ELECTORALA PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE. IPP INVITA PRINCIPALII CANDIDATI SA PARTICIPE LA O DEZBATERE INAINTE DE PRIMUL TUR

Astfel, in zilele de 25 si 26 octombrie, ordinea aparitiilor in emisiunile de dezbatere este urmatoarea:

25 octombrie, ora 21.00:

— Calin Popescu Tariceanu

— Kelemen Hunor

26 octombrie, ora 21.00:

— Klaus Iohannis

— Victor Ponta

Pe rand, fiecare dintre ei va trebui sa raspunda tirului de intrebari incomode ale moderatorilor, referitoare la programul propriu si viziunea lor despre modul de exercitare a puterii prezidentiale.

Citeste si: DEZBATERE ELECTORALA, 29 OCTOMBRIE. IPP: Ce raspuns a dat Victor Ponta

Televiziunea Romana dedica alegerilor prezidentiale peste 2.000 de minute de transmisiuni, la TVR 1, TVR International si pe posturile regionale.

De luni pana joi, Sorin Avram modereaza confruntarile dintre doi candidati sau reprezentantii lor, de la ora 21.00. in zilele de marti (ora 12.30), joi (ora 12.30) si vineri (orele 12.30, respectiv 16.00), tot sub genericul Presedinte pentru Romania, TVR 1 difuzeaza imagini de la evenimentele electorale ale tuturor candidatilor.

Desfasurarea campaniei electorale la Televiziunea Romana este gratuita, in acord cu misiunea TVR de a asigura accesul publicului la informatie. Campania electorala pentru alegerea Presedintelui Romaniei a inceput pe 3 octombrie 2014, ora 0.00, si se incheie in ziua de 1 noiembrie 2014, ora 7.00. Cele doua tururi de scrutin au loc pe 2 noiembrie, respectiv 16 noiembrie, in competitie inscriindu-se 14 candidati.