PONTA si PSD, atac DUR la adresa FUZIUNII PNL-PDL

In timp ce PSD, prin vocea purtatorului de cuvant DAN SOVA, catalogheaza FUZIUNEA PNL si PDL drept o “TRADARE”, seful partidului, premierul VICTOR PONTA afirma ca cei care se reunesc sambata sunt “nebuni” si “misei”.

“Astazi se consfinteste TRADAREA pana la capat a PNL! Acest congres este nimic altceva decat oficializarea unui act rusinos si de trista amintire: refacerea Aliantei D.A., cea care l-a adus la putere pe Traian Basescu in 2004 si a generat cei 10 ani de regim toxic pentru Romania”, a subliniat DAN SOVA, potrivit unui comunicat de presa, citat de pesurse.ro.

Citeste si: FUZIUNE PNL-PDL: NOUL PARTID VA AVEA CULORILE ALB, ALBASTRU SI GALBEN

Purtatorul de cuvant al PSD i-a criticat dur pe fostii parteneri LIBERALI, acuzandu-i de TRADARE.

“LIBERALII sa stie ca niciun proiect politic serios nu se poate construi pe TRADAREA votului cetatenilor! Iar toata aceasta poveste cu desemnarea CANDIDATULUI DREPTEI pentru alegerile prezidentiale este o mare farsa! Indiferent ca va fi desemnat Iohannis sau altcineva, misiunea sa este aceeasi: continuarea regimului Basescu. De altfel, se vede foarte bine cum Iohannis preia cu gratie discursul lui Traian Basescu in toate aparitiile sale publice”.

La randul sau, liderul PSD-istilor, premierul VICTOR PONTA A postat pe Facebook o fotografie a unei reuniuni USL din 2012.

“6 iulie 2012 – la Romexpo se aflau liderii USL ( adica PSD, PNL, PC , Sorin Oprescu si multi altii ) alaturi de romanii care doreau sa puna capat ” Regimului Basescu” / in Piata Revolutiei erau Basescu si oamenii lui ( Blaga, MRU, Macovei si alti sustinatori si profitori ai aceluiasi “Regim”!)

Citeste si: FUZIUNE PNL-PDL: PDL A VOTAT FUZIUNEA PRIN ABSORBTIE CU FORTA CIVICA. LIVE TEXT

 

26 iulie 2014 – la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentantii “Regimului Basescu ” ( tot Blaga, MRU, Macovei si altii la fel) ca sa se uneasca cu reprezentantii PNL ( parlamentari, presedinti, primari si alti demnitari alesi toti in functii in 2012 ca reprezentanti ai USL care atunci luptau cu “Regimul”!)

Eu cred ca cei ramasi la pozitia din 2012 ne facem doar datoria fata de 7,4 milioane de romani care au avut incredere in noi – TRADATORII castiga intotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar rusinea lor e compensata de o functie in “Partidul cu 100 de conducatori” ( sau o reunire a “NEBUNILOR SI MISEILOR” sub acelasi acoperis !)”, a scris PONTA pe Facebook.

EDUARD HELLVIG: IOHANNIS VA CASTIGA PROCESUL CU ANI

Sursa foto: romanialibera.ro