Ponta: Sunt mandru ca multi romani au avut incredere in proiectul meu. Marti voi anunta cine poate conduce Guvernul pana in 2016

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, cu mult dupa declaratiile tuturor candidatilor la presedintie, ca este mandru ca multi romani au avut incredere in proiectul sau de presedinte, mentionand ca in urmatoarele doua saptamani se va adresa tuturor romanilor, pentru ca se simte responsabil pentru toti.

“Ma simt extrem de mandru pentru faptul ca multi romani au avut incredere in proiectul meu de presedinte, un proiect de schimbare, de dezvoltare a Romaniei si de afirmare a mandriei noastre si identitatii nationale. Le multumesc celor care au crezut ca este important sa voteze si ii rog pe cei m-au votat sa fie inca o data cu mine pe 16 noiembrie. Vreau sa spun ca in urmatoarele doua saptamani ma voi adresa atat celor m-au votat, cat si celor care au votat un alt candidat sau nu au votat deloc. Am o responsabilitate fata de toti si proiectul meu ii include pe absolut toti romanii. Vreau si pot sa fiu presedintele tuturor romanilor, romanii pot fi un popor unit, pot face mult mai multe decat divizati, asa cum a fost pana acum”, a spus Ponta, la sediul de campanie.

Vezi aici reactia ACL la declaratia lui Victor Ponta

Victor Ponta a mai spus ca marti se va intalni cu reprezentantii coalitiei de guvernare si dupa aceste discutii, va anunta persoana care poate conduceGuvernul Romaniei pana la alegerile din 2016. Totodata, el a mentionat ca cele doua saptamani de campanie le va folosi pentru a prezenta proiectul sau de presedinte pe domenii de politica externa si securitate nationala, sistem constitutional si independenta justitiei, precum si dezvoltarea economica a Romaniei.

“Dupa toti acesti ani de ura avem nevoie sa pornim pe un alt drum. Cele doua saptamani de campanie le voi folosi pentru a prezenta in continuare proiectul meu de presedinte pe domenii de politica externa si securitate nationala, sistem constitutional si independenta justitiei, dezvoltarea economica a Romaniei. Marti ma voi intalni cu reprezentantii coalitiei de guvernare si vom anunta persoana care poate conduce un guvern al Romaniei pana la alegerile din 2016. Am privit cu o oarecare scarba prezenta domnului Blaga in sediul USL, dupa 16 noiembrie cred ca putem duce mai departe acea schimbare inceputa in 2012. Am discutat deja cu stafful celor patru televiziuni pentru a discuta despre ceea ce intra in fisa postului de presedinte. Zece ani de minciuna si dezbinare se incheie intr-un mod penibil. In vest inca se voteaza. Vedeti, la Paris daca nu se fraudeaza, se face coada”, a mai spus Ponta.