Ponta sustine ca in sedinta PSD nu s-a vorbit despre Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu sau Ioan Adam

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca in BPN a reiterat mesajul ca toti membrii PSD – parlamentari sau alesi locali – trebuie sa se puna la dispozitia Justitiei si sa ajute la stabilirea adevarului, aratand insa ca in sedinta nu s-a vorbit si despre Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu, Ioan Adam.

„Am reiterat un mesaj foarte clar apropo de toate acuzatiile care sunt aduse unor membri ai partidului in aceasta perioada si mesajul e foarte clar pentru toti membrii PSD, parlamentari, alesi locali, acela de a se pune la dispozitia Justitiei, de a ajuta la stabilirea adevarului si, sigur, daca sunt vinovati de ceva – si asta va stabili Justitia – sa-si asume responsabilitatea”, a spus Ponta.

„Deci lucrurile sunt foarte clare, nu va bloca nimeni in niciun fel Justitia”, a adaugat Ponta.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA: DACA MAI CONTINUA LUCRURILE ASA, NU O SA MA MAI INTERESEZE SEFIA PSD

El a aratat ca decizia personala luata de Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament reprezinta un semnal foarte clar in acest sens.

„(Hrebenciuc, n.r.) s-a pus la dispozitia Justitiei tocmai pentru ca discutia despre Justitie sa nu intre in campania electorala”, a spus Ponta.

Intrebat daca aceasta decizie a BPN privind prejudiciile aduse campaniei ii poate avea in vedere pe Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu si Ioan Adam, Ponta a precizat: „Nu am discutat despre ei”.

„Daca urmatoarea campanie de imagine va fi contra lor, facem acelasi lucru. Depinde ce aveti dumneavoastra ca tinta”, a spus Ponta.

Citeste si: Ponta: Sova, Vanghelie si Ghita se autosuspenda din toate functiile detinute in PSD