Ponta: Traian Basescu si urmasii sai inseamna santaj si amenintari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Tulcea, cum comenteaza afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia unii candidati ar trebui sa-si completeze CV-ul, el raspunzand ca seful statului vrea, probabil, sa-l santajeze pe liderul liberal Klaus Iohannis.

Intrebat despre afirmatia sefului statului, Victor Ponta a precizat ca el a avut functii publice cunoscute si nu are nimic de ascuns. “Probabil ca vrea sa-l santajeze pe Iohannis. Habar n-am. E treaba lui”, a mai spus Ponta.

Premierul a mai declarat ca “asta inseamna Traian Basescu si urmasii sai: santaj si amenintari”.

Citeste si: Tariceanu se pregateste sa-l suspende pe presedintele Basescu

Intrebat de ce-ar fi de santajat la liderul PNL, Ponta a raspuns: “Nu stiu, intrebati-l pe el. Ma intrebati pe mine cu ce-l santajeaza Basescu pe Iohannis? Nu stiu”.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1, ca inca spera ca acel sau acei candidati care nu au CV-ul complet, sa o faca, adaugand ca este de “o imoralitate groaznica sa fii presedinte si sa ascunzi ceva in viata ta”.

Citeste si: BASESCU: Sustin PMP, categoric o voi sustine pe Elena Udrea. Nu am ca obiectiv sa devin prim-ministru

“Eu inca sper ca acel sau acei candidati care nu au CV-ul complet, sa o faca si nu este o amenintare, dar cred ca este de o imoralitate groaznica sa fii presedinte si sa ascunzi ceva in viata ta”, a declarat Traian Basescu. El a mentionat ca “nu e nimic de dispretuit, dar trebuie spus”.