Ponta: USL nu se rupe, majoritatea parlamentara a functionat ireprosabil

victor-ponta-

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu se pune problema ruperii USL si a subliniat ca PSD il sustine in continuare pe Crin Antonescu la Presedintia Romaniei. Si asta dupa ce, luni seara, Ponta afirma ca nu-l mai sustine pe presedintele PNL in cursa pentru Presedintie, deoarece sustinere cu forta nu se poate. 

“O sa evit orice fel de conflict in public si decizia corecta va fi luata de Parlament, dupa ce vor fi ascultati toti cei cu opinii pro sau contra. Nu am pus niciodata aceasta problema (de a nu-l mai sustine pe Antonescu la Presedintie – n.r.) si eu si PSD facem toate eforturile pentru ca ce am promis oamenilor sa se intample, adica un Guvern pana in 2016. Eu am colaborat foarte bine cu toti ministrii liberali, iar majoritatea parlamentara a functionat ireprosabil, noi totdeauna ne-am tinut angajamentele si niciodata nu le-am incalcat. Acelasi lucru il vom face in viitor. USL nu se va rupe”, a declarat Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Referitor la afirmatiile de aseara facute de Victor Ponta, potrivit carora PSD nu-l mai sustine pe Antonescu la Presedintie, premierul a declarat astazi ca a fost un raspuns la declaratiile presedintelui PNL.

“A fost un raspuns la faptul ca d-nu Antonescu nu are nevoie de PSD. Si domnul Antonescu are dreptate, el are nevoie de voturile oamenilor”, a mai spus Ponta.