Ponta: Va fi o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova. L-am invitat pe premier, a zis da

 Premierul VICTOR PONTA a anuntat, vineri, ca va avea loc “cu siguranta” o noua sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova, omologul sau de la Chisinau fiind de acord, si a precizat ca, in momentul de fata, nu exista o data stabilita, iar Tulcea figureaza printre potentialele locuri de desfasurare a reuniunii.

“Cu siguranta va fi o sedinta comuna cu Guvernul Republicii Moldova. I-am adresat invitatia noului premier, a spus da. (…) A fost o sedinta la Iasi, Romania, apoi la Chisinau, Republica Moldova. Urmatoarea ar trebui sa fie la Bucuresti, dar n-am scapat ocazia sa propun Tulcea si, desigur, s-au bucurat”, a declarat vineri, la Tulcea, premierul VICTOR PONTA.

In momentul de fata, potrivit lui PONTA, nu exista o data stabilita pentru sedinta comuna a guvernelor celor doua state. “I-am spus sa ne grabim, cat vremea e frumoasa”, a afirmat prim-ministrul.

CITESTE SI: Presedintele Republicii Moldova, NICOLAE TIMOFTI: In aceste timpuri grele, simtim plenar sprijinul Romaniei

Joi, cu prilejul aniversarii Zilei Independentei Republicii Moldova, premierul VICTOR PONTA a efectuat o vizita de lucru la Chisinau, urmare a invitatiei primite din partea omologului sau moldovean, Valeriu Strelet.

Seful Executivului si ministrii au ajuns la Tulcea vineri, in jurul pranzului, si s-au imbarcat pe nava “Naiada” a Consiliului Judetean Tulcea.

CITESTE SI: PONTA SE AFLA IN VIZITA OFICIALA LA CHISINAU, DE ZIUA INDEPENDENTEI REPUBLICII MOLDOVA

Ulterior, pe Facebook, premierul VICTOR PONTA a afirmat ca Delta Dunarii ramane, ca in fiecare an, locul ideal pentru o sesiune de team building alaturi de ministrii cabinetului, in vederea pregatirii politicilor publice pana la sfarsitul anului.

 Sursa foto gandul