Porecla lui Gigi Becali din tinerețe! Un cântăreț machedon l-a dat de gol

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a fost în prim planul atenției mass media mulți ani la rând, fie că era vorba de fapte caritabile sau de scandaluri. Gigi Becali a făcut lumea să zâmbească, să se enerveze sau să-l privească cu mai mult sau mai puțin respect fie că vorbea despre fotbal, politica sau religie.

Însă foarte puțină lume știe care era porecla lui Gigi Becali din tinerețe. Jurnaliștii de la Digi Sport au redat un interviu mai vechi oferit de Gicu Coadă, un interpret de muzică machedonească, în care acesta dezvăluia ce poreclă avea actualul patron de la FCSB.

„Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei. În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său Giovanni Becali, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a spus Gicu Coadă pentru sursa citată.

Sursa foto: sport