Pornhub lansează primul film care nu este pentru adulți! Despre ce este vorba în Shakedown

Pornhub este cel mai popular site din lume cu conținut erotic pentru adulți. Se pare însă că vrea să-și își extindă aria de activitate dincolo de pornografie.

Dincolo de servicii de streaming precum YouTube care își extind masiv librăria de conținut, Pornhub a decis să aducă pe ecran un documentar care nu are nicio legătură cu filmele pentru adulți. Fiind vorba despre striptease, nu este însă foarte departe de ce are de oferit platforma.

Shakedown este un documentar al regizoarei Leilah Weinraub care încearcă să privească într-o manieră cât se poate de onestă comunitatea LGBTQ, formată din femei și bărbați, carea activează în cluburile de striptease din Los Angeles la începutul anilor 2000.

Filmul în sine nu este foarte nou. De aproximativ trei ani, l-ai putut viziona în cadrul Muzeului de Artă Modernă din New York (MoMA) și la Whitney Museum. Este însă pentru prima oară când e accesibil într-o format on-demand, pe o platformă de streaming tradițională, fie ea și una care este cunoscută pentru filme interzise minorilor.

Filmul va avea o secțiune dedicată pe site, unde cei care îl vizionează pot comenta pe marginea lui. Conform comunicatului Pornhub pe marginea subiectului, Weinraub va intra săptămânal pe platformă și va interacționa cu fanii. Spațiul virtual este menit, în egală măsură, să fie un pic mai atrăgător pentru femei, cât și să permită oamenilor ”să fie singuri, împreună”, după cum a spus Weinraub.

Pe parcursul lunii martie, vei putea să urmărești Shakedown gratuit pe Pornhub. După acea, prin intermediul Criterion Channel, va ajunge la TV. În cazul în care te încântă foarte mult și îți dorești să ajuți creatorii săi printr-o achiziție digitală, o poți face din această vară printr-o achiziție digitală.

În ceea ce privește logica din spatele acestei lansări din perspectiva Pornhub, seriviciul de streaming a spus că încearcă să ofere creatorilor de conținut o platformă care să se preteze pentru conținut care ar avea dificultăți să ajungă pe YouTube sau Vimeo.

Sursa text: playtech.ro