POROSENKO il schimba pe ministrul de externe care l-a facut idiot pe PUTIN

PETRO POROSENKO, presedintele UCRAINEI, a cerut demisia ministrului de externe Andrii Descita, care l-a numit idiot pe Vladimir Putin, acesta urmand sa fie inlocuit de ambasadorul tarii in Germania, Pavlo Klimkin.

Schimbarea ministrului de externe Andrii Descita vine dupa ce mai multi oficiali rusi au cerut Guvernului de la Kiev sa il sanctioneze dupa ce l-a numit pe Vladimir Putin “idiot” in timpul atacului de la sfarsitul saptamanii trecute asupra Ambasadei Rusiei din Ucraina.

Citeste si: UCRAINA: Anunt BOMBA facut de presedintele Petro Porosenko

“Trebuie sa ne indeplinim obligatiile internationale, inclusiv sa aparam dreptul Rusiei de a avea o ambasada in Ucraina”, le-a spus ministrul de externe protestatarilor din Kiev, furiosi ca un avion militar a fost doborat de separatistii prorusi, ucigand 49 de oameni.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN si PETRO POROSENKO au discutat despre un ARMISTITIU in estul UCRAINEI

Provocat de manifestanti, el a continuat: “Am spus eu ca sunt impotriva protestelor voastre? Eu sunt pentru protestele voastre. Sunt gata sa fiu alaturi de voi si sa scandez ‘Rusia, iesi afara din Ucraina!’. Da, Putin este un idiot, da”, a spus Descita, iar protestatarii au inceput sa scandeze jignirea la adresa presedintelui rus.