POROSENKO va efectua o vizita oficiala in Romania. Presedintele Ucrainei se va intalni cu IOHANNIS

Presedintele Ucrainei, PETRO POROSENKO, va face o vizita oficiala in Romania anul acesta. KLAUS IOHANNIS s-a intalnit cu omologul sau la Conferinta de securitate de la Munchen, transmite B1 TV.

IOHANNIS a reafirmat sprijinul pentru suveranitatea, independenta si integritatea teritoriala a Ucrainei si a subliniat importanta implementarii Acordurilor de la Minsk pentru solutionarea crizei. Presedintele Romaniei se afla la Conferinta de securitate de la Munchen, iar in programul sau sunt prevazute intalniri bilaterale cu mai multi oficiali europeni.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS s-a intalnit cu PETRO POROSENKO la MUNCHEN

In cadrul intrevederii de la Munchen, POROSENKO l-a anunțat pe KLAUS IOHANNIS ca va face in acest an o vizita in Romania.

“In cadrul discutiilor, cei doi inalti demnitari au abordat cateva dintre principalele aspecte de pe agenda bilaterala, inclusiv in perspectiva vizitei oficiale pe care Presedintele Ucrainei o va intreprinde in Romania in acest an. Convorbirile au evidentiat progresele deja inregistrate pe anumite dosare bilaterale si dorinta ambelor parti de a avansa in implementarea proiectelor comune aflate in derulare”, se arata intr-un comunicat de presa.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS PARTICIPA LA CONFERINTA DE SECURITATE DE LA MUNCHEN. UPDATE

IOHANNIS a exprimat sprijinul Romaniei pentru suveranitatea, independenta si integritatea teritoriala a Ucrainei si a subliniat importanta implementarii depline a Acordurilor de la Minsk pentru solutionarea crizei.

Sursa foto: russiatoday