Porsche Panamera facelift va avea o putere de 580 de CP

TechArt va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un kit de tuning pentru actualul Porsche Panamera facelift. Modelul german vine cu un aspect exterior mult mai agresiv si promite o putere de 580 de CP.

 La nivel exterior, kitul propus de tunerul german vine cu mai multe componente din fibra de carbon si poliuretan, scrie automarket.ro. Estetic, modelul se diferentiaza prin extensia pentru spoilerul fata, prin blocurile optice redesenate, prin capota cu fante de aerisire, prin pragurile laterale proeminente, prin bosajele mai largi si eleronul posterior. Nu lipseste nici spoilerul spate cu deflector inclus.

 

Pentru interior, TechArt a gandit doua ecrane de 7 inch pentru sistemul multimedia, a inlocuit volanul cu unul cu trei spite, sport, a pregatit o tapiterie din piele, a inserat elemente din fibra de carbon si a instalat chiar doua masute pliabile pentru pasagerii spate, mai scrie sursa citata.

 TechArt nu a oferit prea multe informatii despre ceea ce se va gasi sub capota masinii, doar ca versiunea Turbo ar urma sa sara de la cei 520 de CP oferiti de versiunea de serie, la un total de 580.

Sursa foto: automarket.ro