Porturile Constanta Sud, Constanta Nord, Mangalia si Midia au fost redeschise

Traficul maritim in porturile Constanta Sud, Constanta Nord, Mangalia si Midia a fost redeschis joi dimineata, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Porturile constantene, inchise miercuri dimineata din cauza viscolului, au redevenit functionale joi, de la ora 7.15. Centrul Infotrafic a precizat ca traficul fluvial ramane in continuare inchis.

Porturile din Constanta au fost inchise miercuri dimineata, atat pentru traficul maritim, cat si pentru cel fluvial, iar pe canalele Dunare-Marea Neagra si Sulina-Bara Sulina au fost suspendate manevrele, din cauza viscolului.

Citeste si: Sute de trenuri au fost anulate de CFR Calatori

Porturile constantene au mai fost inchise de vineri noapte pana luni dupa-amiaza, din cauza vantului foarte puternic, care sufla la rafala cu viteze de 70 – 80 km/h.

Judetele Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare cod rosu de viscol, miercuri, intre orele 15.00 si 22.00. Cele sase judete, precum si Vrancea si Galati sunt de miercuri, ora 22.00, pana joi, la ora 10.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol.

Citeste si: Toate drumurile din Constanta erau inchise joi dimineata